top of page

Bruunshåb-Tapdrup Idrætsforening

Den lokale idrætsforening hedder Bruunshåb-Tapdrup Idrætsforening i daglig tale BT.

Klubben er en social klub, hvor der er plads til alle, og hvor det skal være en rigtig god oplevelse og komme for alle.

Klubbens udendørsaktiviteter foregår på adressen Vibækvej 43, Bruunshåb, hvortil man kan komme på cykel via de gode cykelstier i området. Klubben har et af de flotteste baneanlæg i Viborg Kommune og et rigtig flot klubhus, der er bygget i 1979 og udvidet i 2011. Der findes også en fin legeplads.

 

Klubbens indendørsaktiviteter foregår i Møllehøjhallen, Bruunshåbvej 25 b, Bruunshåb, der ligger ved siden af Møllehøjskolen.

Klubben har et tæt samarbejde med Sdr. Rind-Vinkel Idrætsforening omkring idrætsaktiviteterne, badminton, gymnastik og fodbold for børn. Klubben samarbejder med OGF Håndbold omkring håndbold under navnet Asmild Håndbold. Klubben samarbejder med FK Viborg (drenge) og Team Viborg (piger) omkring eliteidrætten, hvor klubben i flere tilfælde har udviklet såvel superligaspillere som ungdomslandsholdsspillere. Endvidere er der medlemmer der spiller kroket og petanque.

Klubben har i 2017 etableret en ny Disc golf afdeling og etableret byens eneste bane i Nordisk Park, der ligger tæt på Idrætshøjskolen Viborg. Klubben har desuden etableret en afdeling med Open Fitness, hvor naturen er arena for aktiviteterne, og hvor klubben påtænker at udvide faciliteterne hertil på BT's baner.

I 2021 er klubben gået i gang med et spændende projekt om at etablere 4 udendørs baner til Padel Tennis i forbindelse med Møllehøjhallen. Læs mere om projektet her.

Find flere oplysninger på www.bt-if.dk

bottom of page