top of page

Borgerforeningen

Borgerforeningen blev startet af en flok fremsynede mennesker i 1946, så foreningen har rundet de 75 år som dynamo for hele området liv og udvikling. I 2022 fejrede Bruunshåb sit 200 års jubilæum.

 

Bruunshåb by har i dag ca. 800 indbyggere og er i kommuneplanen udnævnt til serviceområde for syd/østområdet. Det vil sige, at  kommunen forudsætter en stadig udvikling af hele lokalområdet.

 

Området Bruunshåb/Arnbjerg udgør med sine rige naturmæssige omgivelser i Viborg Naturpark og et velorganiseret forenings- og lokalliv en attraktiv bosætningsmulighed for alle aldre.


Bruunshåb Borgerforening har altid haft to ben: Varetagelse af alle borgere i områdets interesse i bredest mulig forstand bl.a. overfor myndighederne, når fælles opgaver skal tilgodeses eller løses. Det andet ben er det sociale og kulturelle.

 

Af praktiske og politiske opgaver foreninger i fællesskab har løst gennem årene kan nævnes gadebelysning, cykelstier, trafiksikkerhed, lys på skolevej/cykelsti, etablering af børnehave, etablering af kultur og fritidshal, forsamlingshus, multihus, multibane, bevarelse og udvidelse af skolen m.v. Vi har et meget tæt og konstruktivt samarbejde med områdets øvrige foreninger og institutioner.


På det sociale og kulturelle plan er vi meget alsidige og har bl.a. haft foredrag, virksomhedsbesøg, børneunderholdning, koncerter, teater, øl-smagning, vinsmagning, natur- og byvandringer, svampe-ture, stort julemarked på tre adresser samt de mere traditionelle fastelavnsfester, Sct. Hans, juletræstænding osv.

Borgerforeningens sammensætning ser lige nu således ud:

Kristian Sigsgaard Jørgensen, Formand. Tlf.nr.: 27829294

Kasper Møller Thomsen, Næstformand. Tlf.nr.: 28187833

Torben Madsen, Kasserer. Tlf.nr.: 28689658

Kamilla Bilde Tougaard, Sekretær.  Tlf.nr.: 25152508

Andrea Holm Andersen, medlem. Tlf.nr.: 26123003

Suppleant: Vacant.

bottom of page