top of page

Bruunshåb Forsamlingshus

I forbindelse med udbygningen af Møllehøjskolen i 2017 kom byens gamle Forsamlingshus til at ligge i vejen for etablering af en god legeplads til skolens børn. Via et godt samarbejde mellem foreningerne i Bruunshåb blev der udfærdiget tegninger på bygning af et nyt forsamlingshus på 375 kvadratmeter i tilknytning til Møllehøjhallen.

 

Det nye forsamlingshus er en del af Møllehøjhallen og drives af Møllehøjhallens bestyrelse i samarbejde med halinspektøren. Det indeholder garderobe, 3 toiletter, stort køkken samt en lille og en stor sal.

 

Køkkenet indeholder alt moderne køkkenudstyr og i de 2 mødelokaler er der mulighed for at dække op til henholdsvis ca. 30 og ca. 100 personer. De 2 sale kan lægges sammen.

Der er parkeringspladser lige uden for døren, der findes fodboldbane og multibane tæt på forsamlingshuset, og den nye legeplads ved skolen må benyttes.

www.bruunshaabforsamlingshus.dk kan du finde flere oplysninger det nye forsamlingshus i Bruunshåb, som tages i brug i 2018. Her finder du ligeledes oplysninger om leje m.v.

Ved større arrangementer er der mulighed for at leje Møllehøjhallen ved kontakt til halinspektøren på mobil 2567 8700.

bottom of page